En proces som aldrig stopper, men blot skifter udtryk og medie

Den proces, som startede en dag ved Vesterhavet i efteråret 2012, fortsatte ind i 2013, hvor der blev arbejdet dels i collageteknik, og dels i tryk. Trykkene blev der nogle gange arbejdet videre med, som collage. Det er et nyt projekt/medie, men der var/er selvfølgelig tråde tilbage til de vandmænd, som satte hele processen i gang. Læs mere om "vandmænds" projektet her

Det hele hænger jo sammen på en eller anden måde. Jeg  afleverede i august 2013 nogle gamle malerier på papir fra 1990 og det er den samme motivverden, som jeg arbejder med den dag i dag. Det er sgu da meget skægt.

Processen

En ide bliver undfanget. Papiret bliver inddelt/opdelt/uddelt? Klipper og klistre. Flytte rundt. Der bliver tilføjet noget og andet bliver kasseret. Jeg sammentaler med mig selv og en dybt professionel.

indeling1  indeling2    inddeling3   inddelling4  inddeling5

Så går jeg tilbage til arbejdsrummet, her finder jeg linoleummet frem og skær de første plader ud. En kreativ proces er sat i gang. Jeg går på trykkeriet - og her skal det ikke misforstås - Trykkeriet! Og trykker de første tryk. Nu opstår der en ny situation, som der skal tages stilling til? Nu prøver jeg, at gennemgå mine første ideer med mine egentlige intentioner. Tingene bliver korrigeret og jeg fortsætter med de næste plader. "Kind of Blue" Miles Davis, bliver sat på afspilleren. Så kører det!

   

Her der er flere tryk oven på hinanden. Jeg mener at der ca. er 5-6 tryk pr. billede. Der er både positive og negative tryk, selvom det hele er lavet i en positiv atmosfærer. Desuden er der et ternet mønster og en masse smårunde dimser. Det var for at påfører det lidt mere feminine brudflader. Kontraster er det gennemgående.

  collage-maaske   lineolium   tryk-2013   tryk-paa-collage

 

 

 

Mere i denne kategori: « Processen fortsætter - dec. 2012