Eksperiment 2013

Marts måned i 2013 stod i eksperimentets navn. Som medlem af Grafisk Værksted i Næstved var jeg medarrangør af en eksperimenterende måde at lave en udstilling på.

Udstillingen havde grafikken som "den røde tråd". Projektet hed "EKSPERIMENT 2013". Vi grafikere havde fundet en "partner" der arbejdede med andre udtryksformer. Det var selve processen der var det centrale i dette eksperiment. Processen var grundlag for den efterfølgende udstilling. Processen kunne følges her på siden og på Facebook.
Processen vil blev blottet for beskueren fra de første spæde "gale streger" til det endelige resultat! Beskueren kunne komme tæt på kunstneren i skabelsen af et et værk.
Det var  gratis at komme ind.

Det var det grafiske udtryk og de grafiske teknikker der blev brugt - men de blev viklet ind i et symbiotisk forhold med andre kunstneriske udtryksformer - hvilket endte med et helt nyt udtryk. Læs om de øvrige kunstneres projekter og Signe Rössing Wright og mit projekt.

Det er det grafiske udtryk og de grafiske teknikker der har været i centrum i "Eksperiment 2013" - men de blev viklet ind i et symbiotisk forhold med andre kunstneriske udtryksformer. De medvirkende kunstnere ses her:

Projektergrupper:

Indtryk fra Grafisk Værksted marts 2013 - fotograf Signe Rössing Wright og Lillian Werliin